Artis Yang Dahulunya Dikenali Dengan Imej S3ksi,Zila Bakarin Dedahkan Foto Anak Dan Suami Yang Tak Pernah Orang Lihat.

Auto Draft

 

Zila Bakarin Dedah kan Foto dan Nama Suami Yang Dikatakan VVIP .Pelakon Zila Bakarin merupa kan antara pelakon yang sangat dikenali oleh peminat walaupun keliba nya jarang -jarang  kelihatan di pentas lakonan.

Nama nya dahulu meniti dibibir peminat terutama nya peminat lelaki nya. Gaya seksi dan panas itu sering kali mendapat perhatian rakyat Malaysia. Apa pun yang terjadi, Zila sebenarn ya seorang yang tabah dan tidak mudah putus asa. Beliau masih lagi mahu dilihat seorang pelakon yang berjaya dan berdedikasi. Janganlah kita menilai luaran beliau, yang luaran itu belum pasti tampak jelas keburukannya.

Siapa tidak kenal dengan pelakon yang sentiasa tampil seksi iaitu Zila Bakarin. Malah, penampilan imej seksi Zila sentiasa menjadi perhatian orang ramai sehinggakan orang menganggapnya seorang janda dan isteri kedua kenamaan.
Auto Draft
Untuk pengetahuan semua, Zila mempunyai seorang suami dan dua orang anak perempuan iaitu Chinta umur 4 tahun dan Kaseh yang beumur 7 tahun. Suami Zila, Azri Azhar merupakan seorang jurukamera. Disebabkan ingin membebankan ringan suami dalam mengurus kewangan keluarga Zila masih lagi aktif berlakon sehingga kini.

Semoga Zila sentiasa hidup bahagia bersama keluarga tersayang dan sentiasa sukses dalam bidang seni yang diceburinya.

Mohon Kongsikan

sumber kamiviral. com

Tampil kelainan… Zila Bakarin bersama dua anak perempuan nya memilih mengaya kan baju Melayu teluk belanga pada Aidilfitri. Foto Instagram @zilabakarinofficial

 

BAJU kurung atau kebaya mungkin menjadi pilihan biasa golongan wanita apabila tiba nya hari raya tetapi tidak bagi dramatis Zila Bakarin.

Tahun ini, Zila tampil berani apabila memilih untuk menggayakan baju Melayu teluk belanga siap dengan sampin berona kuning sebagai busana menyambut satu Syawal.

Malah Zila turut menggayakan dua anak perempuannya, Kaseh, 8 tahun dan Chinta yang kini berusia 5 tahun dengan gaya serupa dan memilih baju Melayu warna merah jambu dan hijau pucuk pisang untuk anak -anak nya.

Nasib baik Zila tak pakaikan suaminya, Azri Azhar dengan baju kurung atau kebaya moden!

Zila bersama suami dan anak-anak lengkap berbaju Melayu pada 1 Syawal lalu.

Walaupun ia jarang dibuat orang namun Zila dan anak- anaknya kelihatan bergaya dan stail mengenakan baju Melayu itu.

Pengikut nya di Instagram juga turut memuji keberanian pelakon itu tampil dengan kelainan selain ada peminat wanita yang ingin mencuba idea itu pada hari raya tahun hadapan.

Ada juga yang mengusik agar Zila sekeluarga memakai baju kurung pada tahun hadapan sebagai menampil kan kelainan.

Haih! Macam mana la rupa aga knya suami Zila pakai baju kurung ya?

@syam0nzKo Wat hal kak baju Melayu, tetapi ia sangat comel! Ok tahun hadapan saya nak baju Melayu juga.

image: http://www. mstar.c om. my/hiburan /berita- hiburan/2017/07/01/zila- bakarin -baju- melayu/~/media/4aeff16ae009417abc c2073e27c3600a.ashx?la=en

Keluarga bahagia Zila.

@syuhaida.abraz Kakak! Cantik nyaaaa pakai baju Melayu!

@ara_ 3112Kak Zila kami pun rasa nak pakai macam ini tahun depan. Macam lawa pulak tengok akak tadi.

@izaahmad Ia sangat rare tetapi cantik.. Nak pakai juga tahun hadapan, Insya- Allah.

@putera_awie Haha..tahun depan semua pakai baju kurung pula!

Nampak nya keber anian Zila memakai baju Melayu boleh jadi ikutan. Sama- sama kita tunggu raya tahun hadapan!

Baca lebih lanjut di http://www. mstar. com .my/ hiburan/ berita- hiburan/2017/07/01/zila- bakarin-baju- melayu/# RhTk3TBI6BdJJl51.99

sumber moh sembang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*