[GAMBAR] lelaki berumur 29 tahun ini anak kepada bekas ratu cantik dunia iaitu Aishwarya Rai?

 

Betul Ke Aiswarya Rai Ada Anak Lelaki Berumur 29 Tahun?

Baru-baru ini seorang lelaki yang berusia 29 tahun di India telah membuat mendedahan mengejut mengatakan yang dia sebenarnya adalah anak kepada pelakon wanita terkenal Bollywood yang juga merupakan bekas ratu cantik dunia iaitu Aishwarya Rai.

Lelaki yang bernama Sangeeth Kumar itu mengatakan yang dia telah dilahirkan oleh Aishwarya Rai melalui kaedah In Vitro Fertilization (IVF) atau permanian beradas di London pada tahun 1988, tetapi yang menghairankannya pada tahun itu, umur Aishwarya Rai baru sahaja berusia 15 tahun.

Selain itu, Sangeeth juga mendakwa yang Aishwarya kini sudah berpisah dengan suaminya, Abhishek Bachchan dan dia mahu ‘ibu’nya itu tinggal bersama-sama dengannya. Jelas Sangeeth lagi, dia tidak mendedahkan perkara itu sejak awal kerana telah ditipu oleh keluarganya.

Tetapi, kini apa yang dia mahu adalah untuk hidup bersama dengan ‘ibu’nya iaitu Aishwarya Rai. Aduh pelik betul manusia zaman sekarang ini, walhal sudah tentu-tentu pelik disitu kerana Aishwarya baru sahaja berumur 15 tahun pada waktu itu.

Jadi, mustahil untuknya melakukan IVF seperti yang dikatakan, lagi pula, muka Sangeeth dengan Aishwarya Rai juga nampak sangat berbezanya, tiada langsung iras-iras. Mungkin Sangeeth terlalu menyukai Aishwarya Rai sehingga menganggap menantu Amitabh Bachchan itu sebagai ‘ibu’nya.

Kalau macam itu, sejuta orang boleh beratur mengaku yang mereka itu adalah anak, ataupun kekasih kepada Aishwarya Rai. Aneh betul manusia zaman sekarang ini.

Sumber: Theolienews

SETERUSNYA

AISHWARYA RAI CUBA BUNUH DIRI KERANA ALAMI KONFLIK DENGAN SUAMINYA, ABHISHEK BACHCHAN DISEBABKAN 4 KEPING GAMBAR PANAS INI
Baru-baru ini peminat Bollywood dikejutkan dengan berita dimana Aishwarya Rai cuba membunuh diri. Pelakon cantik itu dikhabarkan cuba mengakhiri hidupnya kerana alami konflik dengan suaminya, Abhishek Bachchan.

Menurut laporan Bollywood Life, Ash dikatakan cuba bunuh diri dengan mengambil ubat penenang secara berlebihan selepas mengalami konflik berpanjangan dengan suaminya.

Konflik itu berlarutan selepas Abishek dikatakan tidak dapat menerima aksi panas Aishwarya bersama pelakon kacak Ranbir Kapoor menerusi filem “Ae Dil Hai Mushkil”.

Aishwarya Rai Cuba Bunuh Diri Kerana Alami Konflik Dengan Suaminya, Abhishek Bachchan Disebabkan 4 Keping Gambar Panas Ini

Sumber turut mendakwa keluarga Amitabh Bachchan dikatakan berusaha untuk menutup berita tersebut. Mereka juga memanggil doktor dan paramedik di kediamannya dan meminta untuk menutup mulut.

Namun, media tempatan disana yakin bahawa ianya khabar angin semata-mata untuk mengeruhkan lagi hubungan mereka suami isteri.

Meskipun Amitabh Bachchan mengakui tidak suka dengan lakonan menantunya di dalam filem tersebut, ia bukan masalah besar baginya.

Namun sehingga kini, media tempatan masih tidak dapat menemubual atau bertemu dengan Aishwarya Rai sendiri.

Aishwarya-Abhishek sambut ulang tahun perkahwinan

Kehilangan bapanya baru-baru ini masih menjadi kisah duka yang mendalam buat aktres Bollywood, Aishwarya Rai.

Aishwarya Rai Cuba Bunuh Diri Kerana Alami Konflik Dengan Suaminya, Abhishek Bachchan Disebabkan 4 Keping Gambar Panas Ini

Sehingga kini, Rai masih lagi berkabung dan hanya keluar ketika hadir ke upacara pengebumian bapanya, Krishnaraj Rai yang meninggal kerana kanser.

Dia juga mengambil keputusan mengadakan majlis yang sederhana sahaja untuk ulang tahun ke 10 perkahwinannya bersama Abhishek Bachchan.

Aishwarya Rai Cuba Bunuh Diri Kerana Alami Konflik Dengan Suaminya, Abhishek Bachchan Disebabkan 4 Keping Gambar Panas Ini

Tahun ke 10 perkahwinan sering kali dianggap istimewa dan diraikan secara besar-besaran tetapi pasangan ini tidak mahu majlis itu menganggu rasa duka yang sedang dihadapi oleh keseluruhan ahli keluarga Rai.

Selain kehebatan dalam lakonan, Rai juga dikenali sebagai seseorang yang menyayangi ayah nya sepenuh hati.

Terdahulu, pasangan ini juga tidak pernah mengadakan sebarang majlis mewah untuk merai kan ulang tahun perkahwinan mereka.

Menerusi perkahwinan pada 20 April 2007, mereka dikurniakan seorang anak yang diberi nama Aaradhya Bachchan.

sumber… apimerah via moh sembang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*