AYAH NIE SEDANG MAIN DENGAN BAYI, TIBA-TIBA CCTV RAKAMKAN KEJADIAN YANG MENAKUT KAN!! NASIB BAIK AYAH NI SEMPAT TANGKAP KAKI BAYI

Video ini memaparkan seorang ayah sedang main dengan bayi. Nampak cam tak pe tapi rasa ada sesuatu yang tidak betul. Cuba lihat rakaman CCTV di bawah. CCTV tiba-tiba rakamkan kejadian yang menakutkan! Bayi tu hampir jatuh. Nasib baik ayat tu sempat tangkap kaki bayi, kalau tidak pasti bayi tu akan cedera.

Biasanya ibu yang jaga bayi disebabkan kaum wanita lebih teliti dalam buat sesuatu kerja. Berbanding dengan kaum lelaki, kaum lelaki mempunyai sifat yang tidak berapa teliti berbanding dengan kaum wanita. Oleh itu, banyak orang nak tengok apa yang berlaku kalau ayah yang menjaga bayi. Kat dalam laman social ada orang kongsi keadaan suami mereka yang menjaga anak, memang banyak yang sangat kelakar dan lucu. Semasa main dengan bayi, perlu memberi perlindungan kepada bayi dan jaga keselamatan bayi juga.

video penuh di bawah lagi

Kecuaian memang tidak baik kalau menjaga baik yang dapat menyebabkan bayi mengalami kecederaan. Cuba lihat rakaman CCTV di bawah, ayah yang menjaga bayi tiba-tiba lihat bayi tu jatuh ke bawah, nasib baik dia sempat lagi tangkap kaki bayi tu. Detik-detik bayi tu jatuh memang buat banyak orang hati berdebar-debar. Untul melihat apa yang telah dirakam oleh CCTV, jom saksikan video di bawah untuk mengetahui info yang lebih lanjut.

Sumber dharian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*